Verlengde saloncondities in februari!

Ontdek ze in alle veiligheid bij ons in de showroom.

BMS_KV_Wnt_HF_F_01_hor_background_RGB_noArrow_1

In januari kon u op het digitale autosalon kennismaken met het volledige Mazda-gamma en de uitzonderlijke saloncondities. Maar misschien maakt u uw keuze liever in alle rust en veiligheid in de showroom? Dan hebben we goed nieuws, want wij gaan nog even door.

Uitzonderlijke tijden vragen om uitzonderlijke condities. Ook in de maand februari staan wij voor u klaar. Want tot het einde van de maand kan u profiteren van onze verlengde saloncondities1 en dat in alle veiligheid.

U droomt van een 100% elektrische wagen? Een SUV die u zit als gegoten? Neem de digitale snelweg op onze website, wandel rustig doorheen het gamma en neem de tijd om het model van uw dromen te bewonderen.

Bij ons kunt u uitgebreid kennismaken met de verschillende modellen. Want wat onveranderd blijft: een nieuwe Mazda live ontdekken, dat kan nog altijd het best bij ons. Of als u dat wil ontvangen we u op afspraak of informeren we u uitgebreid via een telefoongesprek. Welke weg u ook verkiest: van uw veiligheid en onze verlengde saloncondities1 mag u zeker zijn!

Tot binnenkort!


1Verlengde saloncondities geldig voor particulieren vanaf 1/02/2021 tot en met 28/02/2021 op deelnemende modellen. Kom langs in de showroom voor meer info en voorwaarden. 

Fuel consumption icon 0,0-8,0 L/100KM  CO2 emission icon  0-182 G/KM (WLTP)

Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Geef voorrang aan veiligheid. Milieuwetgeving (K.B. 19.03.04) www.mazda.be Info en voorwaarden op mazda.be. De vermelde waarden zijn gebaseerd op de WLTP-test methode en gelden respectievelijk voor de Mazda CX-30 Skycruise, Mazda CX-5 Skycruise en All-New Mazda MX-30 Skycruise (afgebeeld in optionele koetswerkkleuren Soul Red Crystal en Ceramic White 3-tone). V.U.: Mazda Motor Logistics Europe NV, handeldrijvend onder de naam Mazda Motor Belux, invoerder. Blaasveldstraat 162, B-2830 Willebroek. Ondernemingsnummer: 0406.024.281. Rekeningnummer: BE21 3200 0698 7003. Contact: info-be@mazdaeur.com. www.mazda.be.